Snel je diploma halen?

 

Op De School van HIP is het ook mogelijk om één of meerdere vakken te volgen, examen te doen op verschillende niveaus van VMBO tot Gymnasium en te versnellen of juist iets te vertragen, Wij denken graag mee over je opleiding en je weg naar het diploma.

Omdat wij niet werken in leerjaren, maar op niveau, kunnen wij onze leerlingen versneld laten afstuderen. Zo kan jij 2 jaar in 1 doen en extra snel je middelbare school halen. Natuurlijk kun je bij HIP ook je tijd gebruiken om extra vakken en lessen te volgen, zodat jij je nog verder kunt ontwikkelen.

De versnelling van twee jaar in één doen is goed mogelijk. Dit komt door een combinatie van factoren:

  • Intensieve lessen 1 op 1. Zo kunnen we ook echt de stof behandelen die de leerling nodig heeft en bereiken we veel meer dan met massale klassen van 30 leerlingen.
  • Ervaren en enthousiaste docenten. Docenten die met plezier hun vak overdragen en het leuk vinden om individuele leerlingen zo te begeleiden dat alles eruit gehaald wordt.
  • Efficiënte én grondige didactische aanpak door onze 1 op 1 lessen en de begeleiding bij het huiswerk.
  • Wij zijn zo efficiënt omdat wij een ervaren team hebben dat precies weet wat de exameneisen zijn. We hebben toegang tot een zeer groot bestand oefentoetsen en examens en geven bovendien ook examentraining.
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag