Ontdek particulier onderwijs in Laren en Bilthoven

Ontdek de coolste school van Nederland tijdens de Open Dagen van HIP! Particulier onderwijs voor kinderen vanaf 9 jaar. In Laren en Bilthoven verzorgen we persoonlijk onderwijs met hele kleine klassen op de basisschool en 1-op-1 les voor het middelbaar onderwijs. Kom je ook? Meld je dan nu aan!

Succes op school, bij HIP

Op De School van HIP wordt elk kind altijd de beste versie van zichzelf. Meer uitdaging of juist meer tijd? Bij HIP kan dat. Wij geven onderwijs op maat met betrokken en vakkundige docenten en door elk kind les te geven op de manier die het beste past: de persoonlijke leerstijl. Zo wordt leren weer leuk en succesvol! Want al drie jaar op rij is iedereen geslaagd. Niet zo gek dus dat de Onderwijsinspectie ons een goede beoordeling heeft gegeven!

Basisschool en middelbare school

Tijdens de Open Dag laten we je kennismaken met onze basis en middelbare school. We vertellen je alles over onze manier van lesgeven en beantwoorden al je vragen. En wil jullie zoon of dochter daarna eens een dagje meelopen? Dan kan dat natuurlijk ook!

Open Dag bij HIP Bilthoven

Bezoek de Open Dag bij HIP Bilthoven op 5 november a.s. van 11:00 tot 15:00 uur. Je vindt ons op de Jan van Eijcklaan 10 in Bilthoven. Hier is een basisschool en een middelbare school.

Open Dag bij HIP Laren

Of kom naar de Open Dag bij HIP Laren op 12 november a.s. van 11:00 tot 15:00 uur. We zijn gevestigd aan het Plein 1945, nummer 7 in Laren. Ook hier is zowel een basisschool als een middelbare school.

“Halverwege het schooljaar starten bij HIP? Dat kan!”

Persoonlijke rondleiding bij HIP

Kun je niet een van de Open Dagen in november bezoeken maar wil je wel graag persoonlijk kennismaken? Dan kan dat ook! Laat het ons weten en we maken een afspraak voor een persoonlijke rondleiding op een dag dat het jou uitkomt.

Meld je aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag