Groep 9 of “tussenjaar” op de Basisschool en de School van HIP

 

Ben jij nog niet helemaal toe aan de middelbare school?
Kan jouw zelfvertrouwen wel een boost gebruiken of wil jij jouw vaardigheden nog wat meer versterken, zodat jij er straks echt helemaal klaar voor bent? Dan is een tussenjaar in groep 9 op de School van HIP/de Basisschool van HIP echt iets voor jou!

Op de School van HIP werken we gepersonaliseerd en heeft iedereen zijn eigen leertraject. We volgen de basis leerlijnen per vak en verdiepen of verbreden voor elk kind specifiek waar nodig is. Iedere ochtend is er een plusleerkracht aanwezig, die met de juf of meester helpt om persoonlijke doelen te behalen. In de middag gaan we project en thematisch aan de slag met wereldoriëntatie vakken. De leerkracht stelt met ouders en leerling een persoonlijk plan op met persoonlijke doelen. Wat wil jij bereiken en hoe gaan we dit doen? Het lijntje met ouders vinden wij belangrijk en is dan ook kort. Samen staan we sterk.

Wij vinden het op de School van HIP belangrijk dat een kind zichzelf mag zijn, ontdekt waar hij of zij goed in is en het meeste plezier aan beleeft. Kortom, persoonlijke ontwikkeling is een belangrijke pijler.

Ben jij nieuwsgierig en/of geïnteresseerd in onze groep 9? Of het behalen van deelcertificaten of het 2-in-1 slagen in het middelbaar onderwijs? Neem dan contact op met onze vestiging in Laren of Bilthoven, wij vertellen u graag meer!

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag