De meeste scholen gaan uit van de gemiddelde leerling tijdens de lessen. Voor sommige kinderen gaat dat net te snel, terwijl andere leerlingen misschien al een stuk verder zijn. Gaat het lezen, rekenen of een ander basisschoolvak niet goed? HIP Kan helpen met bijles voor de basisschool. Bij HIP passen we ons onderwijs aan op het niveau van elke leerling en de methode die de school gebruikt. Ook kunnen wij regelmatig schakelen met de juf of meester om de begeleiding zo goed mogelijk af te stemmen. Zo zorgen we ervoor dat al onze leerlingen de lesstof begrijpen, kunnen door ontwikkelen, maar vooral ook meer plezier hebben tijdens het leren.

Bijles basisschool

Een focus op ‘leren’ leren bij HIP

Elke dag staan de specialisten van HIP voor klaar om leerlingen te helpen met basisschool vakken die wat moeizamer gaan. Wij werken niet op basis leerjaren, maar op basis van niveau. Zo zorgen we ervoor dat kinderen die wat meer moeite hebben met leren, ook gewoon mee kunnen komen. Vaak is net dat extra beetje aandacht genoeg. Heeft jouw kind moeite om op school het niveau van rekenen, taal of een ander vak bij te houden? Kom dan langs bij HIP voor onze bijles in basisschool vakken.

Wat kun je verwachten bij HIP?

Leerlingen die bij HIP komen voor bijlessen komen de eerste keer met de ouders voor een intake gesprek. De leerling leert de begeleider kennen, raakt vertrouwt met de omgeving en kan samen met de ouder uitleggen waar ze graag hulp bij willen. Dat kan zijn van begrijpend lezen tot CITO/ NIO of IEP training of is het juist rekenen waar je hulp bij wilt. Soms is een faalangsttraining voor bijvoorbeeld de gevreesde CITO de beste optie. We houden nauw contact met de ouders om steeds af te stemmen waar we de leerling het beste bij kunnen helpen. Wij beschikken over een enorm bestand met oefenmateriaal en kunnen heel specifiek oefenen met verschillende opdrachten.  Zo worden zij de beste versie van zichzelf en zijn zij goed voorbereid op het voortgezet onderwijs.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag