Natuurkunde is, net als Biologie en Scheikunde een natuurwetenschap en een van de belangrijkste exacte vakken op school. Deze wetenschap wordt al sinds de oudheid beoefend en houdt zich bezig met warmte, licht, elektriciteit, magnetisme en de algemene eigenschappen, het evenwicht en de beweging van lichamen, oftewel fysica. Er wordt vaak gebruik gemaakt van theorieën en experimenten om natuurlijke verschijnselen te verklaren en uit te leggen waarom dat verschijnsel er is. Vaak wordt op scholen het vak Natuurkunde ook in combinatie met Scheikunde gegeven, NaSk, of juist in combinatie met Biologie. Ook deze bijlessen kunnen wij bij HIP verzorgen. Het vak vraagt onder meer analytische en rekenkundige vaardigheden. De uiteenlopende onderwerpen en specifieke kennis die je nodig hebt om voor Natuurkunde te slagen kan overweldigend zijn. Bij HIP kan jij er zeker van zijn dat jij zult slagen voor Natuurkunde. 

Tijdens een bijles begeleiden wij jou niet alleen bij het maken van je huiswerk en opdrachten, wij zorgen er ook voor dat jij zelf de handvatten krijgt om zelf beter te leren.

Bijles natuurkunde & huiswerkbegeleiding

De begeleiders van HIP

Elke dag staan de specialisten van HIP voor je klaar om je te helpen met huiswerkbegeleiding of een bijles Natuurkunde. Onze enthousiaste huiswerkbegeleiders kunnen jou altijd helpen bij het halen van een goed cijfer of je eindexamen. Zij hebben namelijk zelf ook allemaal VWO afgerond met een 7 of hoger en hebben een training gevolgd in het begeleiden van leerlingen. 

Wat kun je verwachten bij HIP?

Leerlingen die bij HIP komen voor huiswerkbegeleiding kunnen ook van ons uitgebreide bestand met oefentoetsen en examentrainingen gebruik maken.

Om ervoor te zorgen dat een leerling ook op school slaagt voor Natuurkunde, nemen we bij HIP voor de toetsweek eerst een oefentoets af om te ontdekken wat goed gaat en welke lesstof nog eens behandeld moet worden. Deze toets leggen wij ruim van tevoren af zodat een leerling alle tijd heeft om bij te leren.

Via ons leerlingvolgsysteem, HOMi, houden we het huiswerk, de cijfers en beoordeling van onze leerlingen bij. Zo kunnen ook ouders en leerlingen online hun voortgang bijhouden.

✓ Persoonlijke begeleiding

✓ Online planningssysteem voor huiswerk en toetsen

✓ Al het huiswerk wordt gecontroleerd

✓ Geopend op zondag en tijdens vakanties

✓ Korte lijntjes met ouders

Online planning bij HIP

Als een leerling bij ons komt voor huiswerkbegeleiding of bijles Natuurkunde checkt hij of zij zich in bij onze vestigingsmanager of hoofdbegeleider. In ons online planningssysteem HoMi hebben wij alle informatie van de leerling verzamelt en schrijven wij bij elke HIP dag of bijles een verslag voor de ouders.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag