Welkom bij HIP Diagnostiek & Advies!

 

Tijdens de ontwikkeling van een kind kunnen er leerproblemen ontstaan, zoals dyslexie en dyscalculie. HIP Diagnostiek en Advies biedt hiervoor als orthopedagogisch centrum de uitkomst middels onderzoek, behandeling en advies.

Onze visie

HIP Diagnostiek & Advies is een orthopedagogisch centrum dat uitkomst biedt voor problemen in de ontwikkeling van uw kind. Wij vinden het belangrijk om kinderen in hun kracht te zetten en te laten. Ieder kind is uniek en maakt zijn/haar eigen ontwikkeling door. Door een goede samenwerking tussen kind, ouder(s) en school stimuleren wij een optimale ontwikkeling voor ieder kind.

Onze expertise

Onderzoek

Heeft u vragen over de ontwikkeling van uw kind? Door middel van onderzoek kunnen wij u hiermee helpen. U kunt bijvoorbeeld denken aan:
– Intelligentieonderzoek
– Dyslexie screening en onderzoek
– Dyscalculie screening en onderzoek
– Hoogbegaafdheidsonderzoek

Advies

Heeft u behoefte aan opvoedingsadvies, schooladvies of heeft u vragen met betrekking tot het functioneren en de ontwikkeling van uw kind? Middels een adviesgesprek krijgen we meer zicht op de problematiek en helpen wij u hier graag mee verder.

Begeleiding/behandeling

Indien nodig biedt HIP Diagnostiek & Advies een vervolgtraject aan, gericht op begeleiding of behandeling van uw kind. Begeleiding en behandeling bij HIP Diagnostiek & Advies maakt uw kind weerbaarder, assertiever en sterker.

Tarieven & aanmelden

Contact

Neem contact op Klik hier

Contactgegevens

HIP Diagnostiek & Advies

Jan van Eijcklaan 10
3723 BC Bilthoven
Telefoon: 030-3036605
E-mail: info@hipdiagnostiekenadvies.nl

#POWEREDBYHIP

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag