Maximale voorbereiding op je eindexamen

Je eindexamenjaar is spannend en bijzonder. En een jaar dat je natuurlijk succesvol wil afsluiten! Wij helpen je daarbij, met examentraining die op maat gemaakt is voor elk niveau. Of je nu vmbo doet, havo of vwo, bij HIP bereiden we je maximaal voor op jouw eindexamen.

Start wanneer jij dat wil

Het eindexamen is niet alleen spannend op het moment zelf, de maanden ervoor zijn ook intensief. En belangrijk. Want dat is het moment om nog bij te sturen en te zorgen dat je met betere cijfers en beter voorbereid je eindexamen ingaat. Daarom is bij elke locatie van HIP op elk moment examentraining mogelijk, ook al ver voordat de examenperiode begint. Zodat je op tijd begint én de tijd hebt om nog bijlessen te nemen als dat nodig is.

De voordelen van examentraining bij HIP

  • Grotere slagingskans
  • Meteen inzicht in waar je staat
  • Persoonlijke aandacht
  • Advies afgestemd op jouw situatie
  • Extra bijlessen direct in te plannen
  • Professionele begeleiding bij het omgaan met tijdsdruk
  • Vertrouwd raken met de stof en manier van examineren

Zo werkt examentraining bij HIP

De examentraining bij HIP is de ultieme test op het eindexamen zelf. Bij de aanmelding geef je al aan voor welk vak je een examentraining wenst, of voor welke vakken. Op de dag van de training kom je dan het examen maken op een van onze locaties. Dat gebeurt onder dezelfde omstandigheden als waarin het examen op school gemaakt gaat worden. Zo raak je al vertrouwd met de manier van examineren en de tijdsdruk. Daarna bespreken we het examen. We bekijken waar je nu staat en wat je nog extra moet doen om straks echt goed voorbereid te zijn. Als het nodig is, kunnen we ook meteen extra bijlessen inplannen. Je krijgt bij onze examentraining dus individuele coaching en een plan van aanpak om je maximaal voor te bereiden. Zodat je straks met veel zelfvertrouwen het eindexamen maakt.

Bijles nodig voor je eindexamen? Dat kan!

Merk je tijdens het oefenexamen dat je de stof nog onvoldoende beheerst? Of weet je dat al zonder dat je dat oefenexamen gemaakt hebt? Dan kun je bij ons bijlessen volgen, voor elk vak en op elk niveau. Meld je aan voor de bijlessen die jij nodig hebt en we spijkeren je helemaal bij. En wil je daarna nog een examentraining doen om zeker te weten dat je er echt goed voorstaat? Dan kan dat natuurlijk ook!

Faalangst? Wij helpen je!

Heb je last van faalangst? Dan weet je dat je je nog zo goed kunt voorbereiden en al je stof kunt leren, maar op het examen sla je dan alsnog dicht. Faalangst kan zo overheersen, dat het al je resultaten negatief kan beïnvloeden. En dat is zonde. Pak daarom zo snel mogelijk je faalangst aan met onze faalangsttraining. Dat is een 1-op-1 training waarbij we je helpen om te gaan met negatieve gedachten en angsten. Zodat ook jij straks vol zelfvertrouwen je eindexamen gaat maken.

Individuele examentraining

Examentraining is mogelijk op elke locatie van HIP. Het wordt als individuele training gegeven of in kleine groepen. Check de locatie bij jou in de buurt en bespreek jouw vraag. We zullen je altijd helpen en kunnen ook een examentraining op maat maken als dat beter aansluit bij jouw behoefte.

Herkansing? Doe dan nog snel een examentraining bij HIP!

Heb jij al je eindexamen gemaakt en moet je toch nog een herkansing doen? Dan is een examentraining helemaal handig! Je weet inmiddels wel hoe het eindexamen werkt, maar je weet misschien nog niet waar je op vastloopt of hoe je je beter kunt voorbereiden. Wij helpen je daarbij, 1-op-1 zodat je met veel meer slagingskans je herkansing maakt!

HIP examentraining: 100% score!

Examens zijn altijd spannend maar wie bij HIP de examentraining heeft gevolgd, voelt zich wel een stuk zekerder. Want al jarenlang zijn alle leerlingen die bij ons een examentraining volgen, geslaagd. Een 100% slagingsscore dus! Wil jij ook maximaal voorbereid en zo zelfverzekerd als maar kan, je eindexamen gaan maken? Dan kies je voor de examentraining van HIP. Meld je nu aan, dan gaan we snel aan de slag! 

Interesse?

In examentraining bij HIP Meld je dan nu aan

Meer weten?

Vraag het de HIP-locatie bij jou in de buurt Zoek jouw locatie
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag