Eindexamentraining

EINDEXAMENTRAINING

De aanloop naar het eindexamen is altijd een spannende tijd. Om jou gedurende dit bijzondere schooljaar te ondersteunen, biedt HIP op maat gemaakte eindexamentraining elk niveau. Op die manier zorgen we dat jij straks optimaal voorbereid bent op je eindexamen.

Voor wie is eindexamentraining?

Eindexamentraining bij HIP is er voor leerlingen van het VMBO tot HAVO/VWO. Elke leerling heeft behoefte aan een andere voorbereiding in deze intense periode. Wil je gedurende je laatste jaar geleidelijk toewerken naar SE’s en het CSE of heb je juist een intensieve eindexamentraining in de periode vlak voor het CSE? Het kan allebei. Heb je moeite met een bepaald vak of zijn er meerdere vakken waar je nog wat extra aandacht aan moet besteden? Je kunt bij ons eindexamentraining voor elk vak volgen!

Waarom eindexamentraining bij HIP?

Tijdens de eindexamentraining bij HIP:

  • Zijn er voor alle vakken altijd deskundige begeleiders aanwezig
  • Kun je oefenen met examens van voorgaande jaren
  • Herhaal je alle stof voor het examen
  • Wordt al het werk gecontroleerd, overhoord en individueel besproken
  • Houden begeleiders nauwkeurig bij in hoeverre je de stof beheerst, geven ze uitleg waar nodig en wordt een planning gemaakt voor de resterende tijd.

Hoe ziet eindexamentraining bij HIP eruit?

Je kunt je inschrijven voor eindexamentraining voor een of meerdere vakken. Per dag wordt één vak behandeld. Het is mogelijk om voor één vak meerdere keren eindexamentraining (meerdere dagen) te volgen.

Onze tarieven:

€ 45,- per dag voor VMBO

€ 65,- per dag voor HAVO/VWO

Wat als ik naast eindexamentraining nog extra ondersteuning nodig heb? Behalve voor eindexamentraining kun je ook bij HIP terecht voor andere vormen van begeleiding en ondersteuning, zoals: 

Meer weten over eindexamentraining bij HIP?

Heb je interesse in eindexamentraining bij HIP? Aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoeften kunnen we een training op maat aanbieden. Neem hiervoor contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Instituut HIP. Je kunt je uiteraard ook bij ons aanmelden voor de examentraining als je onverhoopt een herkansing hebt.

Direct aanmelden

 

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag