Faalangsttraining

Lekker leren kan alleen wanneer je in een prettige omgeving met zelfvertrouwen fouten mag maken. Op de basisschool van HIP leren wij je dat de fouten die je maakt jouw richtingaanwijzers zijn. Hier kun je nog wat leren!

Soms zien we dat deze richtingaanwijzers bij kinderen een blokkade zijn. Van jezelf mag je dan geen fouten maken, je voelt je er niet prettig bij. Dat is niet leuk en het lijkt of je daar niets aan kunt doen. 

Gelukkig zijn we er op de basisschool van HIP om je te helpen, ook als het even niet zo makkelijk is. Op school zijn er meesters en juffen die je in de klas kunnen helpen. Wanneer er toch iets meer nodig is kan er aanvullend gekozen voor een intensieve faalangsttraining die op school gegeven wordt door een van onze specialisten. Deze specialisten zijn opgeleid om leerlingen die faalangst hebben te coachen en te begeleiden. Je gaat zelf aan de slag en oefent met technieken en tools die jouw kunnen helpen je sterk en vol zelfvertrouwen te voelen. Ouders worden betrokken in dit proces en de leerkrachten krijgen terugkoppeling van deze specialisten, zodat ook thuis en in de klas lekker geleerd kan worden. 

Deze intensieve faalangsttraining is aanvullend op het reguliere onderwijsprogramma.

De kosten voor deze training door een van onze specialisten bedragen €58,50 per uur.

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag