Het concept

Instituut HIP begeleidt basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten bij leren en studeren. In een prettige, stimulerende omgeving en onder leiding van deskundige docenten, remedial teachers en orthopedagogen.
Bij HIP besteden we veel aandacht aan de leerstijl, individuele talenten en ontwikkeling van de leerlingen
en studenten die bij ons komen. Leren is tenslotte meer dan alleen maar goede cijfers halen. Als het goed gaat, wordt leren vanzelf weer leuk. En daar gaat het ons om.

 

Franchise

HIP is in 2006 ontstaan vanuit enthousiasme en bezieling. Kinderen door alle uitdagingen van hun leer-proces helpen is wat ons energie geeft en motiveert.

Gaandeweg zijn we erachter gekomen dat dit commitment in combinatie met een immer positieve én persoonlijke pro-actieve benadering aanstekelijk werkt. De succesvolle en unieke formule om dit te verwezenlijken hebben we vervolgens uitgewerkt en franchising was dan ook snel een feit! Wij bieden een concept waarin onze franchise- nemer volledig kan leunen op de jarenlange opgebouwde ‘knowhow’, ondersteunende professionele tools en de gedegen faciliterende diensten van HIP.

Contact

Algemeen directeur:

Miriam Lensen
miriam@instituuthip.nl

Kwaliteitsmanager:

Jeffrey Diemel
jeffreydiemel@instituuthip.nl

Jan van eijcklaan 10
3537 BC Bilthoven

 

Brochure

Brochure van Instituut HIP Bekijk hier onze brochure
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag