Huiswerkinstituut HIP Driebergen

Welkom

Huiswerkinstituut HIP Driebergen is gevestigd in een mooi, rustig gelegen pand in het hart van het dorp. Het huiswerkinstituut is goed bereikbaar voor de diverse basis- en middelbare scholen in de omgeving.

 

Huiswerkbegeleiding Driebergen

Het maakt niet uit of het nu gaat om het aanleren van studievaardigheden, het overhoren van huiswerk of simpelweg het bieden van de spreekwoordelijke stok achter de deur. Elke leerling (zowel van de basisschool als de middelbare school) is welkom bij huiswerkbegeleiding op Huiswerkinstituut HIP Driebergen! Tijdens de huiswerkbegeleiding werkt HIP Driebergen 1-op-4, 1  begeleider per 4 leerlingen zodat de huiswerkbegeleider voldoende aandacht heeft voor elke leerling.

 

Bijlessen Driebergen

Behalve voor huiswerkbegeleiding komen de leerlingen van vrijwel alle middelbare scholen in de omgeving (onder andere de Breul, OSGS, OLZ, CLZ, het Revius en Jordan) ook bij ons voor bijlessen. Net als de andere huiswerkinstituten van HIP heeft Driebergen bijlesdocenten die bijles kunnen geven in alle vakgebieden zodat leerlingen dagelijks vooruit geholpen kunnen worden.

 

Overige diensten van Huiswerkinstituut HIP Driebergen

De leerlingen van de basisschool komen voor NIO en Cito trainingen, Remedial Teaching en bijlessen naar onze vestiging. In geval van diagnostische of onderzoeksvragen wordt er gebruik gemaakt van de kennis van de orthopedagoog van huiswerkinstituut Driebergen of van HIP Diagnostiek en Advies. Samen wordt er geanalyseerd of er eventueel sprake is van bijvoorbeeld dyslexie of concentratie-vraagstukken.

 

Openingstijden

maandag t/m donderdag open van 13:30 tot 19:00 uur

vrijdag op afspraak voor bijlessen

zondag open van 11:00 tot 15:00 uur

Ook in de zomer is HIP open met de Zomerschool!

 

Meer weten over Huiswerkinstituut HIP Driebergen?

Heb je vragen over de diensten van Huiswerkinstituut HIP Driebergen? Of wil je graag eens een middagje meelopen met de huiswerkbegeleiding zodat je kunt zien of het iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op! Bel ons op telefoonnummer 0343-702977 of vul het formulier onderaan deze pagina in.

BLOG/VLOG

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Driebergen

Hoofdstraat 151
3971 KJ Driebergen
Telefoon: 0343-702977
E-mail: driebergen@instituuthip.nl

Contact

#hiphelpt

nieuw

Dankzij HIP kwam onze dochter het schooljaar door. Ze was helemaal vastgelopen, maar de begeleiding van HIP zorgde dat ze weer op de rails kwam, door de begeleiding, de regelmaat en de stok achter de deur. Indirect begeleide HIP ook onze ouders. Door ons op de hoogte te houden, en het vertrouwen te geven dat we onze dochter los konden laten. Als onze dochter weer hulp nodig heeft, weten we waar we moeten zijn.

Moeder (leerling huiswerkbegeleiding), Driebergen
nieuw

‘Bram is inderdaad al ‘klaar’ met school voor dit jaar (hij levert morgen ochtend zijn boeken in). Wij zijn zeer te spreken over de begeleiding door HIP, vooral in deze vreemde corona-tijd was het heel fijn om zo door jullie ontzorgd te worden.

Moeder (Leerling huiswerkbegeleiding), Driebergen
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag