Huiswerkinstituut HIP Harderwijk

Welkom

HUISWERKINSTITUUT HIP HARDERWIJK

Huiswerkinstituut HIP Harderwijk is gevestigd in het schoolgebouw het RSG Slingerbos aan de eisenhowerlaan in Harderwijk. Hier hebben we een rustige, prettige omgeving gecreëerd, waar we samen met ons enthousiaste team leerlingen van alle niveaus ondersteunen met huiswerkbegeleiding en bijlessen.

Behalve voor huiswerkbegeleiding komen de leerlingen . Net als de andere huiswerkinstituten van HIP heeft Harderwijk bijlesdocenten die bijles kunnen geven in alle vakgebieden zodat leerlingen dagelijks vooruit geholpen kunnen worden.

 

Huiswerkbegeleiding Harderwijk

Het maakt niet uit of het nu gaat om het aanleren van studievaardigheden, het overhoren van huiswerk of simpelweg het bieden van de spreekwoordelijke stok achter de deur. Elke leerling (zowel van de basisschool als de middelbare school) is welkom bij huiswerkbegeleiding op Huiswerkinstituut HIP Harderwijk! De huiswerkbegeleiding wordt in kleine groepjes gegeven, zodat de huiswerkbegeleiders elke leerling voldoende tijd en aandacht kunnen geven.

 

Bijlessen Harderwijk

Behalve voor huiswerkbegeleiding komen de leerlingen van vrijwel alle middelbare scholen in de omgeving ook bij ons voor bijlessen. Net als de andere huiswerkinstituten van HIP heeft Harderwijk bijlesdocenten die bijles kunnen geven in alle vakgebieden zodat leerlingen dagelijks vooruit geholpen kunnen worden.

 

Overige diensten van Huiswerkinstituut HIP Harderwijk

De leerlingen van de basisschool komen voor NIO en Cito trainingen, examentrainingen, Remedial Teaching en bijlessen naar onze vestiging. In geval van diagnostische of onderzoeksvragen wordt er gebruik gemaakt van de kennis van de orthopedagoog van huiswerkinstituut Harderwijk of van HIP Diagnostiek en Advies. Samen wordt er geanalyseerd of er eventueel sprake is van bijvoorbeeld dyslexie of concentratie-vraagstukken.

 

Schoolvakanties Harderwijk

Ook in de schoolvakanties is Huiswerkinstituut HIP Harderwijk geopend! We weten uit ervaring dat het prettig is voor leerlingen om ook in schoolvakanties huiswerkbegeleiding en bijlessen in te plannen. Zo voorkomen we niet alleen dat ze achter gaan lopen; het zorgt er ook voor dat ze de rest van de tijd écht vrij kunnen zijn.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
13:30 tot 17:30 uur

Ook in de zomer is HIP open met de Zomerschool!


Meer weten over Huiswerkinstituut HIP Harderwijk?

Heb je vragen over de diensten van Huiswerkinstituut HIP Harderwijk? Of wil je graag eens een middagje meelopen met de huiswerkbegeleiding zodat je kunt zien of het iets voor jou is? Neem gerust contact met ons op!

Bel ons op telefoonnummer 06-50521396 of vul het formulier onderaan deze pagina in.

Kijkje binnen

Neem een kijkje binnen!

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Harderwijk

Vestiging INschool

Eisenhowerlaan 59
3844 AS Harderwijk
Telefoon: 06-50521396
E-mail: kirstenrottinghuis@instituuthip.nl

 

Contact

#hiphelpt

Beste team HIP, Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alle hulp en steun afgelopen jaar. Ik ben heel blij dat ik voor huiswerkbegeleiding gekozen heb en nu mijn vwo-diploma op zak heb!

Danielle (leerling huiswerkbegeleiding), HIP Harderwijk
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag