Huiswerkinstituut HIP Zeist

Welkom

INSTITUUT HIP ZEIST

Begeleiding, coaching of gewoon ouderwets bijles. CITO-training of scriptiebegeleiding. Net even dat duwtje in de rug. Of juist een pittige ondersteuning. Een goede uitleg, net zo lang tot je het werkelijk snapt. Bij Instituut HIP in Zeist begeleiden we leerlingen van de basisschool en de middelbare school, maar ook studenten van het mbo, hbo en van de universiteit.

 

Huiswerkbegeleiding

Hoe moet je leren? En hoe leer je plannen? Eigenlijk geldt voor élke leerling en student: als je die twee dingen onder de knie hebt, dan lukt het allemaal een stuk beter. Daarom is de huiswerkbegeleiding van Instituut HIP Zeist vooral gericht op ‘leren leren’ en ‘leren plannen’. Onze leerlingen krijgen handvatten, zodat ze het in de toekomst zelfstandig kunnen. Dankzij Peperklip kunnen we vlot bepalen welke manier van leren het beste bij de leerling past. Dat is vaak een openbaring voor onze leerlingen. Zo wordt de school weer leuk! Natuurlijk wordt het huiswerk gecontroleerd en kunnen de leerlingen altijd hun inhoudelijke vragen stellen. We streven ernaar dat de leerling met een lege agenda naar huis gaat.

Eindexamenbegeleiding

Vol zelfvertrouwen je examenperiode in, dat is waar wij naar streven bij HIP. Samen met de leerlingen kijken we naar een haalbare planning en blijven deze steeds monitoren waar nodig. We zetten de puntjes op de i, werken achterstanden weg en besteden veel aandacht aan het maken van oefenexamens die steeds 1-op-1 besproken worden met een begeleider. Dit jaar gaan wij weer voor 100% geslaagd!

Bijlessen

De bijlessen bij HIP Zeist zijn altijd op maat. Dan boek je het grootste succes, is onze ervaring.
Daarom gaan we eerst in gesprek en kijken we naar de leervoorkeuren van onze leerlingen, om daar vervolgens op in te spelen. Wij geven bijlessen aan basisschoolleerlingen, leerlingen in het voortgezet onderwijs en aan studenten. Het kan tenslotte altijd gebeuren dat je vastloopt! De bijlessen zijn één-op-één en na iedere bijles wordt er een kort verslag geschreven.

 

Bijlessen en RT basisschool

Onze remedial teachers en orthopedagogen staan klaar om basisschoolleerlingen te begeleiden die extra hulp nodig hebben. Hulp bij het rekenen, lezen, het spellen, schrijven of bij het begrijpend lezen. Ook als je extra oefening nodig hebt voor de Cito of de NIO, of hulp nodig hebt bij het omgaan met je dyslexie, dyspraxie of hoogbegaafdheid, kun je bij Instituut HIP terecht.

 

Instituut HIP

Instituut HIP staat al jaren bekend om kwaliteit en ervaring met onderwijs. We bieden intensieve en betrokken begeleiding, maar vooral een begeleiding op maat. Daarom is voor ons de persoonlijke band met de leerling zo belangrijk. Dat het werkt, blijkt uit de fantastische resultaten die onze leerlingen boeken. Daar zijn wij minstens zo trots op als de leerling zelf!

Neem gerust contact op voor een kennismakingsafspraak, een proefles of voor meer informatie.
Binnenlopen op de 1e Dorpsstraat kan natuurlijk ook!

Kijkje binnen

Wil je nog meer sfeer proeven van huiswerkinstituut HIP?

Klik hier!

Adresgegevens

Huiswerkinstituut HIP Zeist

1e Dorpsstraat 2
3701 HB Zeist
Telefoon: 030-3036600
E-mail: zeist@instituuthip.nl

 

 

Contact

#hiphelpt

nieuw

Complimenten voor jullie service en de snelheid waarmee jullie dit voor elkaar hebben gekregen. Echte heel knap en fijn voor iedereen! HIP-Online werkt top!

(Ten tijde van Corona)

Heidi L. (moeder leerling), Huiswerkinstituut HIP Zeist
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag