Bijles basisonderwijs

Kan uw kind wat extra hulp gebruiken bij taal, begrijpend lezen of rekenen? HIP biedt bijles aan kinderen van groep 3 tot en met groep 8 in een gezellige, huiselijke sfeer en met de ondersteuning die kinderen helpt het beste uit zichzelf te halen.

Bij HIP krijgt uw kind de individuele aandacht en begeleiding die nodig is om weer mee te kunnen met de rest van de klas. De bijlessen zijn één-op-één, waardoor de les volledig wordt afgestemd op de behoefte van de leerling.

 

Bijles voortgezet onderwijs

Ook leerlingen die eigenlijk weinig problemen hebben op school en prima cijfers halen, hebben soms wat extra hulp nodig. Wanneer ze moeite hebben met één bepaald vak, of door omstandigheden achter zijn geraakt bij hun klasgenoten, is er  in de les op school voor extra ondersteuning en uitleg vaak te weinig tijd.

Bij HIP kunnen die leerlingen terecht voor bijles: in alle vakken – alfa, bèta en gamma – op alle niveaus en van de brugklas tot en met het eindexamenjaar. Dat betekent: ook bijles Latijn en Grieks én hulp bij het plannen en maken van profielwerkstukken.

Na elke les wordt er een uitgebreid verslag geschreven door de bijlesdocent in ons systeem HOMi, dat zichtbaar is voor de contactpersonen.

De bijlesdocenten van HIP kunnen ook helpen bij profielwerkstukken.

 

Bijles MBO/HBO/ WO

Het is bij HIP ook mogelijk om als MBO-, HBO-, of WO-student bijles te krijgen. Wij koppelen studenten aan begeleiders of docenten die in hetzelfde vakgebied studeren of hebben gestudeerd, om de nodige ondersteuning te bieden bij alle vervolgopleidingen. 

Na elke les wordt er een uitgebreid verslag geschreven door de bijlesdocent in ons systeem HOMi, dat zichtbaar is voor de contactpersonen.

De bijlesdocenten van HIP kunnen ook helpen bij een afstudeerscriptie en/of stageverslag.

Contact

Neem contact op Klik hier
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag