Hieronder vindt u alle vestigingen van huiswerkinstituut HIP.


Onze locaties

Welkom bij huiswerkinstituut HIP Baarn! Gestart in 2016 en sinds 2019 gevestigd in een makkelijk
bereikbaar en rustig pand aan de Amalialaan, vlakbij het station.
Bij HIP Baarn kunnen leerlingen van alle leeftijden en alle niveaus terecht.
Wij bieden huiswerkbegeleiding, bijlessen en nog zoveel meer aan.
Ook in de zomermaanden zijn we geopend om uw kind voor te bereiden op het nieuwe schooljaar.

HIP Barneveld is te vinden op een rustige plek nabij het centrum van Barneveld.
HIP voelt voor leerlingen als een fijne plek waar zij aan de slag kunnen met hun schoolwerk. Een omgeving voor jongeren om zich optimaal te ontwikkelen, tussen thuis en school in. HIP begeleidt basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten van het mbo, hbo en van de universiteit.

Wij zien je graag bij HIP!

Heb je een duwtje in de rug nodig? Of goede ondersteuning bij je schoolwerk? Een duidelijke uitleg, net zolang tot je het snapt? Wil je leren hoe je moet leren, en leren hoe je moet plannen? Wil je CITO-training, zodat je beslagen ten ijs komt? Of heb je scriptiebegeleiding nodig?

Bij Instituut HIP Bilthoven bieden we het allemaal. Leerlingen van de basisschool, de middelbare school en studenten van het MBO en HBO kunnen bij HIP Bilthoven terecht!

HIP Bussum voelt voor onze leerlingen als een fijne vertrouwde plek. Zij voelen zich bij ons vrij om waar nodig extra hulp te vragen en overhoord te worden. Onze begeleiding is erop gericht om kinderen door het schooljaar heen te helpen en hen intensief te ondersteunen in hun gehele leerproces. Ons warme en professionele team ziet hier dagelijks actief op toe.

HIP Driebergen is gevestigd in een rustig pand, op een strategische plek op de route van en naar de omliggende scholen.

We zijn vanaf 13.30 uur open om zelfstandig op te starten en vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur zijn de begeleiders er om vragen te beantwoorden en te overhoren wat er al geleerd is. Wij bieden begeleiding in alle vakken, Alfa, Bèta en Gamma.

Kom langs voor meer informatie, de deuren staan open.

HIP Ede is niet te missen… Wij zijn te vinden in een prachtig, licht en ruimtelijk pand aan de Beukenlaan 4.
Wij begeleiden basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten van het mbo, van het hbo en van de universiteit.

Je bent welkom bij HIP!

Sinds 2017 biedt HIP Harderwijk huiswerkbegeleiding, bijlessen en eindexamentraining.

Leerlingen van RSG Slingerbos kunnen zich bij ons optimaal ontwikkelen met de kennis van school en de warmte van thuis. Het contact met de school en de ouders vinden wij erg belangrijk, daarom streven wij naar korte lijnen! Zowel ouders als school ervaren deze aanpak als zeer positief. Door de individuele aandacht en begeleiding merken we dat zelfs de leerlingen die moeilijk te motiveren zijn, zich vrij snel bij ons thuis voelen en positieve resultaten behalen.

Sinds 2019 hebben we ook een tweede vestiging geopend aan de Klavermeen!

Instituut HIP Hilversum biedt huiswerkbegeleiding, bijlessen, HIP4KIDS, remedial teaching, studiecoaching en scriptiebegeleiding voor alle vervolgopleidingen.

Ook kun je bij HIP Hilversum terecht voor allerlei trainingen, zoals CITO-training en examentraining. Leerlingen van de basisschool tot aan de universiteit zijn welkom bij HIP Hilversum.

Hier leer je leren, én leer je plannen. Daar heb je je hele leven wat aan!

Instituut HIP Huizen voelt voor onze leerlingen als een fijne plek. Zij voelen zich vrij om vragen te stellen en voelen zich op hun gemak binnen ons professionele, actieve en gezellige team. Een ultieme omgeving voor jongeren om zich optimaal te ontplooien, tussen thuis en school in!

Wie op welke manier dan ook ondersteuning nodig heeft op school, is welkom bij Instituut HIP in Laren.
Met de kennis van school, met de warmte van thuis!
Bij Instituut HIP Laren kun je terecht voor bijles, begeleiding, coaching, Cito-training, examentraining, remedial teaching, studiecoaching, scriptiebegeleiding én orthopedagogisch onderzoek en deskundig advies bij dyslexie, dyscalculie of hoogbegaafdheid. 

[Welkom-stukje Twente]

HIP Utrecht-Oost is een geweldige plek om te leren!

In ons mooie monumentale pand op de Biltstraat hebben wij met een vast team van begeleiders een plek gecreëerd waar de leerlingen zich met persoonlijke aandacht en enthousiasme optimaal kunnen ontwikkelen. Een warme en fijne omgeving waar we ook denken aan een kopje soep of een tosti om optimale resultaten te behalen.

Niet alleen huiswerkbegeleiding, maar ook bijlessen in alle vakken voor zowel basis als voortgezet onderwijs als MBO/HBO en WO, studiekeuze-advies en scriptiebegeleiding.

We staan voor kwaliteit en goede resultaten! En een wel gewaardeerd stukje rust voor ouders.

Welkom bij HIP Vleuten-de Meern!

Iedere week komen tientallen leerlingen naar deze gezellige vestiging voor huiswerkbegeleiding, bijlessen, Cito-training en Remedial Teaching. Ons grote en lichte pand is makkelijk te vinden naast de sportvelden. Wij staan klaar om iedere leerling de ondersteuning te bieden die hij of zij nodig heeft!

Wie op welke manier dan ook ondersteuning nodig heeft op school, is welkom bij Instituut HIP in Zeist.
Met de kennis van school, met de warmte van thuis!
Bij Instituut HIP Zeist kun je onder meer terecht voor huiswerkbegeleiding, studiecoaching, bijlessen, remedial teaching, CITO-training, examentraining en scriptiebegeleiding.
Ook kun je bij ons terecht voor orthopedagogisch onderzoek en deskundig advies bij dyslexie, dyscalculie of hoogbegaafdheid.

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag