Leer ons kennen

Vanuit mijn onderwijskundige visie, waarin personaliseren hoog in het vaandel staat,
ben ik begonnen met de huiswerkinstituten van HIP. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en mijn droom om gepersonaliseerd onderwijs te organiseren kwam uit met de start van de School van HIP (middelbaar) en een jaar later met de start van de Basisschool van HIP. 

Het instructie geven aan kleine groepen, met persoonlijke aandacht voor iedere leerling, dat is waar het bij HIP over gaat. Leren kan heel effectief en leuk, als er echt gekeken wordt naar de leerling en zijn of haar voorkeuren in het eigen leerproces. 

Dit kan alleen in kleine groepen op de basisschool, en maximaal 5 leerlingen in een instructiegroep op niveau. 

Op de middelbare school is het 1 op 1 les krijgen een groot voordeel. Een gepersonaliseerde leerlijn voor iedere leerling. 

HELDERE VISIE

Mijn visie is helder voor de basisschool en voor de middelbare school;
HIP onderwijs wordt gepersonaliseerd aangeboden. 

Naar mijn visie sluit alles naadloos op elkaar aan, binnen ons onderwijs. Dat kan heel goed vormgegeven worden binnen thema’s. Op de basisschool en de middelbare school hebben we altijd dezelfde thema’s en leren we ook van elkaar. 

Op de scholen leven deze thema’s en ademt de sfeer in het gebouw het thema. Dagopeningen zijn energiek en origineel.
De dag beginnen met een experiment, met een koeienoog op tafel, of met een presentatie van een andere leerling zorgt voor leerlingen die ‘aan’ gaan. 

MISSIE

Mijn missie is: leren leuk maken. 

Op deze HIPPE site leest u alles over de vormgeving en organisatie van gepersonaliseerd onderwijs en gepersonaliseerde begeleiding. Dit alles door de allerbeste leerkrachten, docenten en begeleiders. Ons professionele team staat klaar om leerlingen het beste uit zichzelf te laten halen! 

Hippe groet,

Miriam Lensen

 

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag