Leren zoals jij dat het leukst vindt, in kleine klassen en met persoonlijke begeleiding. Dat is de particuliere school van HIP. Lees alles over onze particuliere basisschool en middelbare school of kom gewoon eens een dagje kijken om te kijken of HIP wat voor jou is.

Particuliere school van HIP

Op de School van HIP geven we gepersonaliseerd les, dat betekent dat wij rekening houden met de individuele leervoorkeuren van elke leerling.

Bij de particuliere school van HIP kun je terecht voor zowel particulier basisonderwijs als voortgezet onderwijs. Wij bieden het reguliere curriculum aan, maar bieden daarnaast nog vele aanvullingen aan vakken en vaardigheden, die je niet zomaar ergens anders vindt. Bij de particuliere school van HIP wordt je persoonlijk begeleid in kleine klassen. Omdat wij focussen op de leerbehoeftes van het individu, wordt elke leerling de beste versie van zichzelf!

 

Particuliere basisschool

 

De particuliere bassischool van HIP is gevestigd in Bilthoven, vlakbij het station. Naast het reguliere curriculum en aanvullende lessen, hebben wij op onze bassischool ook een centrum voor Diagnostiek & Advies waardoor wij altijd kunnen helpen bij faalangst, dyslexie en de verdere ontwikkeling van elk kind.

Wij vinden het belangrijk dat al onze leerlingen graag naar school gaan en spelenderwijs kunnen leren vanuit hun eigen motivatie. Daarbij krijgen de kinderen de gelegenheid om hun eigen keuzes te maken, hun eigen tempo te bepalen en hun eigen manier van leren te bepalen. Zo stimuleren wij de ontwikkeling en het leren, maar vooral het plezier in het leren bij elk kind. Benieuwd naar onze particuliere basisschool? Kom dan langs om een dagje sfeer te proeven in één van onze klassen.

Kom sfeer proeven!

Kom een dagje sfeer proeven op de particuliere bassischool van HIP

Neem contact op!

Na de basisschool van HIP, kan je doorstromen naar onze particuliere middelbare school in Laren. Ook als je van een reguliere basisschool komt, ben je natuurlijk ook meer dan welkom op ons voortgezet onderwijs!

Particuliere middelbare school

 

Ons voortgezet onderwijs biedt het reguliere curriculum aan. Daarnaast bieden wij nog vele aanvulling aan, zodat elke leerling de beste versie van zichzelf kan worden. Met Diagnostiek en advies kunnen wij direct helpen wanneer een leerling problemen krijgt met leren, zoals dyslexie. Voor ons is het belangrijk dat wij al onze leerlingen in hun kracht kunnen zetten, zodat zij de beste versie van zichzelf worden.

Op onze particuliere middelbare school geven wij de scholieren veel vrijheid om hun eigen schoolcarrière vorm te geven. Samen met de docent kan de leerling zijn eigen doelen bepalen en daar op bijsturen. Aan de hand van dit persoonlijke leerplan, waar de leerling zelf achterstaat, stimuleren wij hen om de lat steeds ietsjes hoger te leggen. Binnen ons onderwijs combineren wij reguliere vakken met creatieve vakken en moderne skills. Vaak staat hierbij een thema centraal dat nauw aansluit op de leefwereld van onze leerlingen.

Een dagje meelopen?

Ben je benieuwd naar ons voortgezet onderwijs? Kom dan eens een dagje meelopen.

Klik hier

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE basisschool

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

Brochure

Download onze brochure voor meer informatie Dit is HIP

Intake middelbare school

Je voortgezet onderwijs een kickstart geven bij HIP? Klik hier

#HIPHELPT

nieuw

Bedankt voor al jullie hulp, inzet en meedenken de afgelopen twee jaren. Fani heeft veel geleerd bij jullie; niet alleen lesstof op het juiste niveau, maar ook als persoon.

R. Meijer (vader leerling), De School van HIP (Bilthoven)
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag