Voor kinderen is het vaak best moeilijk om de Nederlandse taal te begrijpen. Wanneer schrijf je een woord met of zonder -dt? En wat is het lijdend voorwerp in een zin of de persoonsvorm? Schrijven, spelling en begrijpend lezen kan erg lastig zijn voor kinderen. Bij HIP geven we al bijlessen taal vanaf basisschool niveau. Omdat wij onze begeleiding afstemmen op de behoeftes van elke, individuele leerling leren kinderen niet alleen de lesstof onder de knie te krijgen, maar ontdekken ze ook hoe zij zelf beter kunnen leren.

Bijles taal

Een focus op ‘leren’ leren bij HIP

Elke dag staan de specialisten van HIP klaar om kinderen op hun eigen niveau te helpen bij het schrijven, ontleden van zinnen en begrijpend lezen. We combineren de kennis van al onze docenten en begeleiders waardoor wij verschillende manieren en technieken hebben om jouw kind verder op weg te helpen met taal. Omdat we inspelen op de leerbehoeftes van elke, individuele leerling, zorgen we niet alleen dat een kind de materie begrijpt, maar dat hij of zij ook meer plezier krijgt in het leren.

Wat kun je verwachten bij HIP?

Leerlingen die bij HIP komen voor bijles, komen eerst met hun ouders(s) langs voor een intake. Zo kunnen ze kennis maken met hun begeleider en vertrouwt raken met de omgeving. Samen met de ouder kan de leerling uitleggen waar ze graag hulp bij willen. Dat kan zijn van een beetje extra oefenen voor de CITO toets tot intensieve begeleiding bij taal en spelling of juist rekenen. We hebben een enorm bestand met oefenmateriaal en CITO toetsen van voorgaande jaren, dus genoeg om mee te oefenen. Soms is juist een faalangsttraining meer op zijn plaats, samen met de ouders en eventueel ook leerkracht, bekijken we de vooruitgang en kunnen schakelen indien mogelijk.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag