Met rond de 120 miljoen moedertaalsprekers is het Duits de grootste taal in de de Europese Unie, dus het is niet zo gek dat Duits een van de talen die je leert op de middelbare school. In de meeste gevallen kun je kiezen voor Frans of Duits als examenvak. Echter, als je niet over een talenknobbel beschikt dan is de Duitse taal niet ‘einfach’, maar wil je het toch goed onder de knie krijgen voor later.  Het kan nog weleens lastig zijn om al die bijzondere Duitse woorden te onthouden en dan hebben we het nog niet eens over alle vervoegingen gehad. En al die woorden die ogenschijnlijk op elkaar lijken en dan toch iets heel anders betekenen! Te denken valt aan het Duitse ‘Meer’ en ‘See’ in vergelijking met het Nederlandse ‘Zee’ en ‘Meer’.  Ook zonder talenknobbel kunnen wij jou helpen om te slagen voor Duits. Tijdens onze bijlessen Duits leren wij je niet alleen je woordenschat uit te breiden. Wij zorgen er ook voor dat jij jezelf beter leert voor te bereiden.

Bijles Duits & huiswerkbegeleiding

Een focus op ‘leren’ leren bij HIP

Elke dag staan de specialisten van HIP voor je klaar om je tijdens een bijles Duits verder te helpen. Al onze docenten hebben het vak Duits zelf minimaal met een 7 of hoger afgerond op VWO niveau. Zo zorgen we ervoor dat onze begeleiders je altijd verder kunnen helpen en uitdagen. Bovendien combineren we veel van de specialismes van onze begeleiders, zodat we altijd voldoende kennis en kunde in huis hebben om jouw op een nieuwe manier te leren ‘leren’.

Wat kun je verwachten bij HIP?

Kom je bij HIP voor huiswerkbegeleiding? Dan leg je eerst een leervoorkeuren-test af, de Peperklip. Aan de hand van deze test leren we op welke manier je als leerling het beste informatie kan opnemen, zodat wij onze begeleiding daarop kunnen afstemmen. Iets waar je de rest van jouw schoolcarrière profijt van kunt hebben. Om ervoor te zorgen dat een leerling ook op school goede cijfers haalt voor Duits, doen we bij HIP eerst een oefentoets om te ontdekken wat goed gaat en welke lesstof nog eens behandeld moet worden. Deze toets leggen wij ruim van tevoren af zodat een leerling alle tijd heeft om bij te leren. Via ons leerlingvolgsysteem, HoMi, houden we het huiswerk, de cijfers en beoordeling van onze leerlingen bij. Zo kunnen ook ouders en leerlingen online hun voortgang bijhouden.

Tarieven & aanmelden

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier voor onze tarieven

INTAKE

Kennismakingsgesprek inplannen? Klik hier

HIP op de kaart

   Informatie aanvragen
   030 303 66 08
   Open chat
   Stel hier je vraag