Kosten bijles & huiswerkbegeleiding

 

Losse bijlessen kun je bij HIP al afnemen vanaf € 35,-. Afhankelijk van de soort lessen of de begeleiding kunnen deze prijzen variëren. Daarnaast bieden wij huiswerkbegeleiding aan vanaf € 185,- per maand. Hierbij kunnen leerlingen 3 dagen per week bij ons terecht voor intensieve, persoonlijke begeleiding bij al hun huiswerk.

 

Kosten voor particulier onderwijs

 

Vanaf de basisschool kun je bij ons terecht voor particulier onderwijs. Het tarief voor schooljaar 2020 – 2021 bedraagt €19.500,-

In het schoolgeld zitten tussendoortjes, het lesmateriaal, het gebruik van laptops, verschillende excursies en een basis aan remedial teaching. Mocht uit het handelingsplan, dat opgesteld wordt in samenwerking met de vorige school en ouders, blijken dat aanvullende remedial teaching en/of onderzoek noodzakelijk of wenselijk is dan worden deze kosten apart doorbelast. Neem contact op voor meer informatie en alle prijzen.

 

Particulier voortgezet onderwijs

 

Ook voor het middelbaar onderwijs kunnen leerlingen bij HIP terecht. De kosten voor een schooljaar zijn vanaf €22.500,-. Het is ook mogelijk voor leerlingen om 2 jaar in 1 te doen. Informeer naar de kosten voor versneld onderwijs.

 

Kosten voor aanvullende diensten

 

Naast bijlessen en de particuliere school van HIP, kun je ook bij ons terecht voor de volgende diensten. Wij geven:

Losse examenvakken voor € 3.500,- per vak
Faalangsttraining vanaf € 58,50 per uur
Aanpassing en advies bij dyslexie en dyscalculie vanaf € 450,- per leerling
Losse lessen voortgezet onderwijs vanaf € 32,50 per half uur (€65 per uur)

Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag