Particulier onderwijs

De School van HIP is een particuliere school voor voortgezet onderwijs. Dat betekent dat wij niet bekostigd worden door de overheid. Dat heeft voordelen, wij bieden bijvoorbeeld veel individuele instructie aan. Hierdoor kun je op de School van HIP instructie krijgen op je eigen niveau voor ieder schoolvak en heb je je eigen mentor die je begeleidt in je leerproces, met je eigen leer- en persoonlijke doelen. 

De individuele instructies worden aangevuld met groepslessen en workshops. De groepslessen en workshops kunnen verrijkende of verdiepende informatie geven over de lesstof, maar kunnen ook over onderwerpen gaan die niet onder de lesstof vallen. Hierbij wordt rekening gehouden met de maandthema’s en met persoonlijke interesses van onze leerlingen. 

Particulier onderwijs betekent op onze school, gepersonaliseerd onderwijs met veel persoonlijke aandacht. 

 

Gepersonaliseerd onderwijs

Jort droomt over zijn toekomst en hier wordt door middel van stages en workshops goed op ingespeeld! Zo komen er diverse sprekers langs en krijgen de leerlingen een kijkje in de keuken bij diverse bedrijven. Daarnaast werken ze aan hun eigen portfolio, waarin iedere leerlingen van HIP reflecteert op zijn of haar eigen ontwikkeling.

Leervoorkeur

Door de individuele instructiemomenten kan Nout al zijn vragen kwijt bij de docent! De docent weet wat de leervoorkeuren zijn van Nout en past zijn instructies zo aan dat Nout de stof goed kan verwerken. Daarnaast kan hij per vak zijn eigen werktempo volgen en hoeft niet te wachten op zijn klasgenoten. Het leerproces is zo optimaal!

Eigen leerlijn

Felix volgt elk vak op zijn eigen tempo en niveau. Zo heeft hij afgelopen jaar al voor 2 vakken een deelcertificaat behaald, dit jaar doet hij examen in zijn overige vakken. We geven gepersonaliseerd les en dat betekent dat we rekening houden met jouw leervoorkeuren en talenten!

Onze tarieven

Benieuwd naar onze tarieven? Onze tarieven

Contact opnemen

Neem contact op met HIP Contact
Informatie aanvragen
030 303 66 08
Open chat
Stel hier je vraag